Ripple verwachtingen voor 2018

Update 19 februari 2018:

Inmiddels lijkt de rust te zijn wedergekeerd in de crypto wereld en stijgen de meeste koersen gestaag door met hier en daar een terugval, wat overigens heel normaal is. Op het moment van schrijven is de munt van Ripple € 0.8971 waard.

Update 6 februari 2018:

De afgelopen twee weken zijn er flinke koersdalingen geweest voor vrijwel elke cryptovaluta. Op het moment van schrijven staat Ripple op slechts € 0,5073 cent.

Forse daling van de koers in januari 2018: Worden de Ripple verwachtingen hierna nog gehaald?
Ripple koers grafiek van 7 januari tot 6 februari 2018

Er is veel gaande rondom cryptocurrency met steeds meer overheden welke regulering of nog liever een verbod willen vanwege de hoge risico’s.

Gisteren kondigde grote Amerikaanse banken waaronder JP Morgan aan dat ze het aankopen van cryptocurrencies met credit cards per direct stopzetten. Dit omdat ze bang zijn dat hun klanten zich in (te) hoge schulden steken welke vervolgens niet terugbetaald kunnen worden.

Dit soort nieuws heeft een directe, negatieve invloed op de markt welke momenteel al veel klappen krijgt. Toch zijn we bij de redactie niet bang dat alles in elkaar valt maar binnenkort weer omhoog gaat.

Wij maken van het huidige moment dan ook gebruik om tegen voordelige prijzen extra crypto coins te kopen, voornamelijk voor de lange termijn: Wij geloven in de blockchain en cryptocurrencies en gaan er nog steeds vanuit dat onder andere Ripple in december van 2018 hoger staat dan de piek van enkele weken terug.

Ripple verwachting 2018

Nadat Ripple op de valreep in 2017 een koersstijging van bijna 5000%(!) heeft meegemaakt zijn de verwachtingen voor 2018 hoog. Heel hoog.

Zo hoog dat op diverse plaatsen al geroepen wordt dat de Ripple XRP de nieuwe Bitcoin is. Of dat in de toekomst gaat gebeuren moet gaan blijken, eerst de focus op 2018. Wat zijn de verwachtingen van crypto experts, economen en het internet (forums, communities, blogs) voor Ripple in 2018?

Wat is de Ripple verwachting voor 2018?

In dit artikel bespreken we diverse theorieën en toekomst visies voor Ripple van verschillende personen met verschillende achtergronden.

Algemene verwachtingen Ripple 2018

Een van de meest genoemde punten is dat de XRP (de cryptocaluta van Ripple) in elk geval 5 dollar of meer waard is in December 2018. Dat is met de flinke stijging in 2017 helemaal geen gek idee. Je denkt misschien zelfs “hoezo maar 5 dollar?”.

Omdat het met cryptocurrencies werkelijk alle kanten uit kan gaan is de 5 dollar mijn inziens een mooie en realistische verwachting. Elke dollar daarboven zal te zijner tijd extra euforisch voelen. Maar het kan ook zo zijn dat de koers hetzelfde staat als vandaag de dag.

“Ripple will end up on coinbase and the price will sky rocket.”

Dit is iets wat ik vaak lees op verschillende forums en online groepen. Coinbase heeft zo’n 100.000 nieuwe registraties per dag. Dit betekent dat als Ripple op Coinbase beschikbaar komt dit sowieso een boost aan de koers gaat geven door de (veel) hogere vraag.

Óf Ripple op Coinbase beschikbaar komt is nog afwachten, er gaan meerdere geruchten rond die dit bevestigen maar ook tegenspreken.

“This will likely not be ripple’s peak either, according to Coindesk, especially if the markets in Asia continue to drive up its value.”

Azie is een belangrijke markt voor de cryptovaluta’s. Waarschijnlijk de belangrijkste zelfs. Volgens Coindesk zijn de recente pieken bij lange na niet de hoogste voor Ripple: er is meer op komst.

Ondanks de recente aankondiging van Zuid Korea met betrekking tot het reguleren van crypto handel (er was zelfs even een gerucht dat het volledig illegaal zou worden verklaard) bleef het trade volume van Ripple toenemen: Juist door handel uit Zuid Korea.

Ook verder in 2018 zal dit land verder in Ripple en andere crypto duiken wat de waarde hoogstwaarschijnlijk alleen maar verder laat stijgen.

Ripple in 2018 naar de $50?!

Een andere verwachting van een Nederlandse vlogger “Alles Crypto” stijgt Ripple zelfs naar de 50 dollar. Bekijk zijn voorspelling in de volgende video:

Wat is jouw verwachting voor Ripple in 2018?

Deel het hieronder in een reactie, dat vinden we interessant!

15 gedachten over “Ripple verwachtingen voor 2018

  1. Iemand de SEC uitspraken meegekregen gisteren? Ze noemen blockchain letterlijk ‘de toekomst’, iets wat de markt een positieve impuls kan geven nu.

    Zelf ben ik erg benieuwd naar wat de komende weken gaat brengen maar dat we er beter uitkomen is 100% zeker.

    Iedereen die dit leest wil ik de tip geven om nu het nog kan crypto (bij) te kopen tegen de lage koersen. Je kunt bij Litebit al meedoen vanaf 25 euro, geen wereldbedrag i.m.o. en anders drink je een paar biertjes per maand minder (welke je daarna in fusten terug kunt kopen ;)).

    Uiteraard alleen investeren wat je ook echt kunt missen.

  2. Vandaag nog wat bij kunnen kopen gelukkig. Als de koers terug gaat naar wat het in December was toch een snelle mooie profit alhoewel ik voorgenomen heb om minstens 6 mnd te HODL’en.

    Iemand anders nog tips voor andere leuke crypto trouwens? 😃

Een reactie plaatsen